• Ramune Tumasonyte

Lapinių kopūstų šventė | Pesto kremas



Nuostabiai išraiškingo skonio lapinių kopūstų pesto kremą/padažą galima naudoti ruošiant makaronus, kaip užtepėlę ant skrebučio ar gardinant jautienos kepsnį.

Kale pesto

4 stiklinės lapinių kopūstų, nuplautų ir suplėšytų kąsnio dydžio dalimis

3/4 stiklinės graikinių riešutų

1 stiklinės tarkuoto parnezano sūrio

pusės stiklinės alyvuogių aliejaus

2 skiltelių česnako

žiupsnelio druskos ir pipirų




Visus ingridientus sudedame į maisto maišytuvą/trintuvę. Jei jaučiate, kad kremas per tirštas, galite įpilti kelis šauktus vandens.



Nuostabiai gardūs penne su lapinių kopūstų pesto:


Karštieji sumuštiniai su pesto, avokadais ir sūriu:





Skanaus! Daugiau receptų su lapiniais kopūstais:

Kale traškučiai ir imbierinė moliūgų sriuba

Lapinių kopūstų salotos su persimonais, granatais ir ožkos sūriu


  • Grey Instagram Icon

INSTAGRAM

  • Grey Facebook Icon

FACEBOOK

  • Grey LinkedIn Icon

LINKEDIN

  • Grey Twitter Icon

TWITTER

  • Grey Pinterest Icon

PINTEREST

© RAMUNE TUMASONYTE. All rights reserved. PRIVACY POLICY

DESIGNED BY IF_Agency