• Ramune Tumasonyte

Sloksniuotos tešlos širdelės su aviečių džemu



Neįtikėtinai gardi, paprasta idėja meilės rytui! Ir popietei!

Reikės:

Mėgstamos šaldytos sloksniuotos tešlos

Sausainių formelės

Medinių iešmelių

Kiaušinio baltymo

Aviečių džemo

Miltų stalo pabarstymui

Receptas - elementarus. Iškočiojus atšildytą tešlą, išpjaustome širdies formos gabalėlius. Džemą tepame ant vienos dalies, kita apklojame ir šakute užspaudžiame kraštus. Sudėjus į kepimo skardą aptepame kepinėlius plaktu kiaušinio baltymu ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 10 min. Po to pakaitiname 230 laipsnių temperatūroje dar 5 minutes, kad paruduotų ir gražiai apskrustų.

Kol pyragėliai karšti, atsargiai juos suveriame ant ieškelių.

Skanaus!










  • Grey Instagram Icon

INSTAGRAM

  • Grey Facebook Icon

FACEBOOK

  • Grey LinkedIn Icon

LINKEDIN

  • Grey Twitter Icon

TWITTER

  • Grey Pinterest Icon

PINTEREST

© RAMUNE TUMASONYTE. All rights reserved. PRIVACY POLICY

DESIGNED BY IF_Agency