• Ramune Tumasonyte

Ką aš vakar veikiau Tuno sumuštinių fiestoje?



Habit restorane kartu su gero maisto gurmanėmis ir moterimis, kurios mane be galo žavi - Nida Degutiene, Urtė Mikelevičiūte (Dervynas), Lina Burdenkova, Inga Žuolyte - susirinkome paminėti Žuvies Dienos ir turėjome galimybę gaminti kartu su Habit šefu Martynu!

Daugeliui gali atrodyti, kad tunas yra sunkiai paruošiama žuvis, reikalaujanti daug laiko ir išmonės, tačiau tai – netiesa. Nereikia būti profesionaliu šefu, kad savo namuose galėtumėte mėgautis puikiai atrodančiais, be galo skaniais ir, svarbiausia, sveikais tuno patiekalais.

Calvo Tunas metė mums, tinklaraštininkams, iššūkį ir pasiūlė pagaminti savo mėgstamiausią tuno patiekalą. Atrodo, kad visi iššūkį įveikėme ir šio renginio metu buvo pristatyti mūsų 6 tinklaraštininkų video receptai (kartu su vieninteliu vyru kompanijoje Pauliumi Strasevičiumi. Savuoju naminio aštraus burgerio receptu su jumis pasidalinsiu kai tik jis bus paskelbtas viešai!

Ar teko lankytis Habit restorane? Visada žavi naujos vietos, gaivūs patiekalai - o labiausiai aš laukiu, kol atsidarys jų ant stogo turima terasa! Kad vėlyvuosius pusryčius savaitgaliais būtų valgyti dar smagiau!

Kaip renginio metu pristatytė restorano atstovai, Habit lankytojai turi galimybę degustuoti vynus, derinti po taurę prie kiekvieno patiekalo - nebūtina užsisakyti viso butelio! Norintiems atrasti naujų skonių tai super naujiena (ir pagaliau).

Mano kameros užfiksuoti įspūdžiai renginio ir receptų filmavimo užkulisių:














Nuostabios bičiulio Luko Šalnos nuotraukos iš renginio:















  • Grey Instagram Icon

INSTAGRAM

  • Grey Facebook Icon

FACEBOOK

  • Grey LinkedIn Icon

LINKEDIN

  • Grey Twitter Icon

TWITTER

  • Grey Pinterest Icon

PINTEREST

© RAMUNE TUMASONYTE. All rights reserved. PRIVACY POLICY

DESIGNED BY IF_Agency