• Ramune Tumasonyte

,,Food in Social Media" Klaipėdoje!



Čiop Čiop Klaipėda vykusiuose mokymuose ne tik gardžiavomės austrėmis, gaminome jūros šukutes bei gėlių žiedais puoštą desertą - iki vėlumos diskutavome apie komunikacijos iššūkius, su kuriais susiduria mokymų dalyviai. Dauguma jų šį kartą buvo dirbantieji restoranų versle, kuriame vyrauja arši konkurencija, o vartotojų poreikiai nuolat kintantys - meniu reikia atnaujinyti, papildyti reguliariai. Be kita ko, svarbu lankytojus nustebinti, būtina kurti įdomias istorijas ir apie savo jaukią svečių laukiančią vietą, ir apie nuostabius skonius, kuriuos kuria virtuvės profesionalai.



Klaipėdoje mokymus rengėme kartu su Laura Brekke – Čiop Čiop Klaipėda savininke, vadove, pagrindinė šefe. Tai ji laiko visus Čiopo Klaipėdoje kampus. Atėjus į svečius, Jus iškart pasitiks ji su šypsena veide ir nesustodama galės pasakoti apie naujausias madas gastronomijoje, įdomiausius receptus, smagiausius vakarėlius virtuvėje. Meilė maistui atsirado kartu su šeima ir begaliniu noru juos džiuginti puikiu maistu. Taip atsirado gyvenime Čiop Čiopas, mokslai virėjų mokykloje, maisto technologo studijos, įvairiausios stažuotės, mokymai, seminarai, konkursai. Dabar Laura džiaugiasi priklausydama ir didelei Čiop Čiop šeimai.

Ruošėme, stilizavome, fotografavome ir dalinomės socialiniuose tinkluose šiais gardumynais: 🍴 Šviežios „Gillardeau“ / „Arcachon“ austrės gardintos citrina / vyno acte marinuotais šalotiniais svogūnais 🍴 Jūros šukutės keptos brendyje / gardintos agurkų ledais 🍴 Šokoladinė „kempinė“ puošta karamele / uogomis / gėlių žiedais

Įspūdžiai iš pirmųjų ,,Food in Social Media" mokymų Kaune nugulė čia.



Kviečiu gardžių įspūdžių gaudyti kartu ir artimiausiuose mokymuose Vilniuje - jau rugsėjo 13 d!

Išsamiai supažindinsiu su maisto komunikacijos tema, apžvelgsime pasaulio bei Lietuvos tendencijas bei pagrindinių kanalų - Facebook, Instagram, tinklaraščių - specifiką. Susipažinsime ir su labai praktiškomis strategijomis turinio kūrimui bei jo sklaidai.

Kartu ir gaminsime, o pagamintus grožius fotografuosime! Mano vakaro kolega - Dalius Aleksiejevas – Jau nuo mokyklos laikų pradėjęs dirbti restoranuose, jis ten ir liks visada. Nors ir griežtas savo asmeninėje virtuvėje, bet labai mielas gaminant kartu. Baigęs mokslus Birmingeme išvyko į Ameriką.

Dalius patirties sėmėsi “The White BarnInn”, “Vanderbilt Grace”, “Stebuklai”, “Edmunds”, “Hotel Du Vin”, “Grace Hotels” restoranuose. Šiuo metu Dalius pagrindinis šefas restorane “Trinity”(apie kuriuos išsamiai rašiau šiame įraše) ir reziduojantis studijos Čiop Čiop šefas. Daliaus patiekaluose gausu romantikos, modernios estetikos ir spalvų bei formų, kuriomis, jis pats aktyviai dalinasi socialinėje erdvėje, o kurso metu nori pasidalinti su jumis

Mokymai skirti:

- Esamiems ir svajojantiems tapti maisto ar gyvenimo būdo blogeriais

- Dirbantiems su restoranų rinkodara

- Visiems, mylintiems maistą ir mėgstantiems apie jį kalbėti socialiniuose tinkluose.

Registracija į mokymus Vilniuje čia.



























































#foodinsocialmedia #mokymai #edumint #ramunetumasonyte #tumasonyte #vilnius #ciopciop #ciopciopklaipeda #klaipeda #maistas #kultura

  • Grey Instagram Icon

INSTAGRAM

  • Grey Facebook Icon

FACEBOOK

  • Grey LinkedIn Icon

LINKEDIN

  • Grey Twitter Icon

TWITTER

  • Grey Pinterest Icon

PINTEREST

© RAMUNE TUMASONYTE. All rights reserved. PRIVACY POLICY

DESIGNED BY IF_Agency