Lapinių kopūstų šventė | Pesto kremas



@rtumasonyte

Nuostabiai išraiškingo skonio lapinių kopūstų pesto kremą/padažą galima naudoti ruošiant makaronus, kaip užtepėlę ant skrebučio ar gardinant jautienos kepsnį.

Kale pesto

4 stiklinės lapinių kopūstų, nuplautų ir suplėšytų kąsnio dydžio dalimis

3/4 stiklinės graikinių riešutų

1 stiklinės tarkuoto parnezano sūrio

pusės stiklinės alyvuogių aliejaus

2 skiltelių česnako

žiupsnelio druskos ir pipirų


@rtumasonyte

@rtumasonyte

@rtumasonyte

Visus ingridientus sudedame į maisto maišytuvą/trintuvę. Jei jaučiate, kad kremas per tirštas, galite įpilti kelis šauktus vandens.


@rtumasonyte


@rtumasonyte

Nuostabiai gardūs penne su lapinių kopūstų pesto:


@rtumasonyte

Karštieji sumuštiniai su pesto, avokadais ir sūriu:


@rtumasonyte


@rtumasonyte


@rtumasonyte


@rtumasonyte

Skanaus! Daugiau receptų su lapiniais kopūstais:

Kale traškučiai ir imbierinė moliūgų sriuba

Lapinių kopūstų salotos su persimonais, granatais ir ožkos sūriu


KAS AŠ?

Photo%2018-12-2018%2C%2012%2004%2008_edi

 

Ramunė Tumasonytė

Skanaus gyvenimo fanė ir turinio agentūros IF_Agency įkūrėja.

Ieškau būdų kurti naujas patirtis ir įdomų gyvenimą mažais kasdieniais žingsniais. Kalbu apie gyvenimą miesto rutinoje, dalinuosi receptais, fiksuoju kelionių įspūdžius, kviečiu džiaugtis smulkmenomis ir praskaidrinti dienas puošiant savo aplinką. Apžvelgiu stilingas idėjas namams ir spintai.

Kviečiu atrasti kartu!

 

NAUJAUSI ĮRAŠAI