Lapinių kopūstų šventė | Pesto kremas



Nuostabiai išraiškingo skonio lapinių kopūstų pesto kremą/padažą galima naudoti ruošiant makaronus, kaip užtepėlę ant skrebučio ar gardinant jautienos kepsnį.

Kale pesto

4 stiklinės lapinių kopūstų, nuplautų ir suplėšytų kąsnio dydžio dalimis

3/4 stiklinės graikinių riešutų

1 stiklinės tarkuoto parnezano sūrio

pusės stiklinės alyvuogių aliejaus

2 skiltelių česnako

žiupsnelio druskos ir pipirų




Visus ingridientus sudedame į maisto maišytuvą/trintuvę. Jei jaučiate, kad kremas per tirštas, galite įpilti kelis šauktus vandens.



Nuostabiai gardūs penne su lapinių kopūstų pesto:


Karštieji sumuštiniai su pesto, avokadais ir sūriu:





Skanaus! Daugiau receptų su lapiniais kopūstais:

Kale traškučiai ir imbierinė moliūgų sriuba

Lapinių kopūstų salotos su persimonais, granatais ir ožkos sūriu


KAS AŠ?

 

Ramunė Tumasonytė

Skanaus gyvenimo fanė ir turinio agentūros IF_Agency įkūrėja.

Ieškau būdų kurti naujas patirtis ir įdomų gyvenimą mažais kasdieniais žingsniais. Kalbu apie gyvenimą miesto rutinoje, dalinuosi receptais, fiksuoju kelionių įspūdžius, kviečiu džiaugtis smulkmenomis ir praskaidrinti dienas puošiant savo aplinką. Apžvelgiu stilingas idėjas namams ir spintai.

Kviečiu atrasti kartu!

 

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Grey Instagram Icon

INSTAGRAM

  • Grey Facebook Icon

FACEBOOK

  • Grey LinkedIn Icon

LINKEDIN

  • Grey Twitter Icon

TWITTER

  • Grey Pinterest Icon

PINTEREST

© RAMUNE TUMASONYTE. All rights reserved. PRIVACY POLICY

DESIGNED BY IF_Agency