Sloksniuotos tešlos širdelės su aviečių džemu

Neįtikėtinai gardi, paprasta idėja meilės rytui! Ir popietei!
Reikės:
Mėgstamos šaldytos sloksniuotos tešlos
Sausainių formelės
Medinių iešmelių
Kiaušinio baltymo
Aviečių džemo
Miltų stalo pabarstymui
Receptas - elementarus. Iškočiojus atšildytą tešlą, išpjaustome širdies formos gabalėlius. Džemą tepame ant vienos dalies, kita apklojame ir šakute užspaudžiame kraštus. Sudėjus į kepimo skardą aptepame kepinėlius plaktu kiaušinio baltymu ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 10 min. Po to pakaitiname 230 laipsnių temperatūroje dar 5 minutes, kad paruduotų ir gražiai apskrustų.
Kol pyragėliai karšti, atsargiai juos suveriame ant ieškelių.
Skanaus!







