Sloksniuotos tešlos širdelės su aviečių džemu



Neįtikėtinai gardi, paprasta idėja meilės rytui! Ir popietei!

Reikės:

Mėgstamos šaldytos sloksniuotos tešlos

Sausainių formelės

Medinių iešmelių

Kiaušinio baltymo

Aviečių džemo

Miltų stalo pabarstymui

Receptas - elementarus. Iškočiojus atšildytą tešlą, išpjaustome širdies formos gabalėlius. Džemą tepame ant vienos dalies, kita apklojame ir šakute užspaudžiame kraštus. Sudėjus į kepimo skardą aptepame kepinėlius plaktu kiaušinio baltymu ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 10 min. Po to pakaitiname 230 laipsnių temperatūroje dar 5 minutes, kad paruduotų ir gražiai apskrustų.

Kol pyragėliai karšti, atsargiai juos suveriame ant ieškelių.

Skanaus!










KAS AŠ?

 

Ramunė Tumasonytė

Skanaus gyvenimo fanė ir turinio agentūros IF_Agency įkūrėja.

Ieškau būdų kurti naujas patirtis ir įdomų gyvenimą mažais kasdieniais žingsniais. Kalbu apie gyvenimą miesto rutinoje, dalinuosi receptais, fiksuoju kelionių įspūdžius, kviečiu džiaugtis smulkmenomis ir praskaidrinti dienas puošiant savo aplinką. Apžvelgiu stilingas idėjas namams ir spintai.

Kviečiu atrasti kartu!

 

NAUJAUSI ĮRAŠAI

  • Grey Instagram Icon

INSTAGRAM

  • Grey Facebook Icon

FACEBOOK

  • Grey LinkedIn Icon

LINKEDIN

  • Grey Twitter Icon

TWITTER

  • Grey Pinterest Icon

PINTEREST

© RAMUNE TUMASONYTE. All rights reserved. PRIVACY POLICY

DESIGNED BY IF_Agency